cliffordobacchus.blogg.se

kommer berätta om mina hundar på denna blogg

söndag

Natten har varit lugn <3 Vaknade vid 3 att han pep lite. Sen sov vi till kl.8 I dag ska han få hälsa på Liam i alla fall :) Hörs senare

lördags kväll

I dag har det gått jätte bra :) Tror att lillen börjar förstå att han ska vara kvar <3 och tar sig upp i soffan nu utan problem, så nu får man passa honom.
 
Clifford är väl inte lika glad matte leker lite mycket med den nya individen så då säger han till lek med mig nu :D
 
Nu sover bägge i ett varsit hörn av soffan <3 <3 <3

Clifford och Bacchus

Lördag förmiddag

Natten har varit lugn lite pip har det varit. Men jag la en madrass på golvet så vi har sovit där. Hoppsan nu i skrivande stund hoppar Bacchus upp i soffan Jaha då kan han det då :) Så nu får vi passa honom. Får ju hem andra soffan i veckan få se om han tar sig upp i den då?
Vad skrev jag nu? Hur som helst så sov vi tillsammans Clifford sov på soffan han ville inte ligga vid oss. Får se hur jag gör i natt om det blir golvet vill samtidigt inte vänja honom att jag ska ligga på madrassen. Vi får se som sagt var :) Nu ligger lillen och toggar på ben. Kommer tillbaks senare och uppdaterar dagen <3 

Fredag

I går kom vår lille kille hem 12 veckor gammal <3 Natten var ganska lugn, grydde dock lite men det är ju inte så konstigt han saknade säkert sina syskon och uppfödare. <3 Dagen har varit lugn lite bus med Cliffen och sovit.
Helt underbart att ha dig hemma <3

cliffordobacchus

Kommer berätta och lägga upp kort på vad vi gör på dagarna

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.